onafhankelijk advies, slimmer beleggen

beurswijzer.com

Beleg slimmer met onafhankelijk advies

beurswijzer.com is een zustersite van het Belgische De Belegger. De Belegger is in haar 30-jarig bestaan, dankzij een zeer kundig en ervaren analistenteam, uitgegroeid tot dé standaard voor beleggingsadvies in België. Onze onafhankelijke financiële analisten begeleiden elk type particuliere belegger - ervaren of beginnend, voorzichtig opererend of wat meer avontuurlijk - bij het behalen van een maximaal rendement voor zijn of haar beleggingsportefeuille.

Met Gert Bakelants (hoofdredacteur), Geert Smet en Frank De Mol (adjunct-hoofdredacteuren) houden de medewerkers Marc Brems, Youry Huygen en Anne Vandenbulcke voortdurend de vinger aan de pols van de financiële markten. Gezamenlijk hebben zij meer dan 200 jaar beurservaring, elk met zijn of haar eigen specialisatie.

beurswijzer.com en De Belegger opereren onafhankelijk van een financiële instelling, bank of broker. In België is het team alom gekend voor haar competentie, ervaring en heldere visie op de markten en beheert men al ruim 30 jaar een echte aandelenportefeuille, waarvan het rendement sinds oprichting maar liefst 9,5% op jaarbasis bedraagt. Zowel De Belegger als beurswijzer.com zijn onderdeel van Mediafin, waartoe ook zakenkrant De Tijd behoort.

Wat kunt u vinden op beurswijzer.com?

  • Duidelijke koop-, houd- of verkoopadviezen voor alle aandelen uit ons aandelenuniversum. Advieswijzigingen worden meteen online geplaatst.
  • Een handige zoekfunctie bij onze advieslijsten waarmee u eenvoudig aandelen selecteert op basis van adviezen, risicorating, K/W, dividendrendement en boekwaarde.
  • Dagelijks nieuwe aandelenanalyses, follow-ups en concrete adviezen. Het resultaat van de analyses wordt gebundeld in concreet beleggingsadvies gebaseerd op 4 investeringspijlers (value, beloftes & turnarounds, dividendwaarden en duurzame groeiers) waarop 4 criteria (waardering, balans, koerstriggers en vooruitzichten) worden toegepast. Kwaliteitsaandelen die op elk criterium goed scoren krijgen de BW 4x4-onderscheiding toegekend. Informatie over de BW 4x4-methode vindt u hier.
  • Vier koopselecties: koopwaardige aandelen geschikt voor steeds een ander type belegger, aangevuld met een eigen, echte voorbeeldportefeuille waarmee het team al 30 jaar lang gemiddeld 9.3% per jaar maakt.
  • Elke dag (via de mail) Beurswijzer Vandaag, een helder verslag van de beursdag met een overzicht van alle adviezen van die dag.

Omdat elke belegger een eigen risicoprofiel heeft, kent beurswijzer.com vier koopselecties:

  • Basiswaarden: met een hoog ‘Warren Buffett’-gehalte: kwaliteitswaarden die voor een langere periode in uw portefeuille mogen blijven (buy & hold).
  • Actief: voor de actieve beleggers. Aandelen die fundamenteel koopwaardig zijn, maar wel een actief beheer nodig hebben.
  • Groeimarkten: koopwaardige aandelen uit de Emerging Markets. Uiteraard zijn deze aandelen alleen geschikt voor een breed gespreide portefeuille met een wat hoger risicoprofiel.
  • Technische Analyse: aandelen geselecteerd op basis van diverse koerspatronen en indicatoren. Ideaal voor de heel actieve belegger die vooral het momentum op korte(re) termijn wil grijpen.

Met beurswijzer.com heeft u toegang tot een compleet aanbod publicaties en diensten die u begeleiden bij uw beleggingen, wat ook uw interesse, niveau of beleggingsprofiel is. Euronext Amsterdam is de thuismarkt, maar ook de andere Europese beurzen, Wall Street en Emerging Markets worden gevolgd. Naast concreet advies bieden we u ook een strategische omkadering op basis van bijvoorbeeld macrotrends en sentiment.
Meer dan alleen een beleggingspublicatie is beurswijzer.com vooral uw adviseur. Met niet-gekleurde en onafhankelijke begeleiding, zodat er geen belangenverstrengeling kan zijn.

Beleg slimmer, met onafhankelijk advies.

beurswijzer.com is eenvoudig te volgen op uw pc, tablet of smartphone.

Neem nu een abonnement op beurswijzer.com